dinsdag 12 juli 2016
Uitjes over de grens…

Bijzonder om te ontdekken hoe mooi en anders het dicht bij huis kan zijn.
In ca. een uur tijd rijden we een heuvelachtig gebied in bij onze Ooster buren. Steden en dorpjes waar je niet alleen vakwerkhuizen tegen komt, maar ook prachtige kastelen, kloosters en tuinen.
Van het één kwam het ander, waardoor ik mij nog meer ben gaan verdiepen wat er zoal in deze omgeving te ontdekken valt, met als gevolgd we al 4 geweldige zondagen hebben gevuld met historische bezoeken, waarbij we het gevoel hebben dat we veel verder van huis zijn dan we in werkelijkheid zijn. Dagen met een gouden randje!Zondag 1

De fotocollage hierboven  is een impressie van Bad Bentheim. Eerder deze middag hadden we een zeer gemoedelijke Trödelmarkt bezocht in het plaatsje Salzbergen, helaas waren de terrassen zo vol dat we besloten om in Bad Bentheim een cappuccino te drinken. Het kasteel hadden we al eens eerder bezocht,  zie hier eerdere bezoek , maar het terras waar je van bovenaf over het romantische dorpje kijkt en de  straatjes er omheen zijn ook erg de moeite waard.


We lopen nog even rond en genieten van alles om ons heen en
sluiten deze mooie dag af met een glas wijn op het terras van  Bistro “ Eins, Zwei, Drei” wat erg onze  aandacht trok,  waarbij we genoten van een fijne sfeervolle ambiance.
Ik wens iedereen een fijne zomer!
Xxx6 opmerkingen:

Bizzy @ home zei

Prachtig Helena, en zo dichtbij inderdaad. Ik ben hier niet zoveel meer in blogland, maar toch even iets van me laten horen. Volgens mij zit half blogland op instagram. Hopelijk zien we je daar ook nog eens, ook erg leuk.
lieve groet, Renny

Home and Lifestyle zei

Niet aleen over de grens maar ook in eigen land is er nog zoveel moois om te bezoeken. Meestal staan we er gewoon te weinig bij stil dat er niet eens zo heel ver weg zoveel fraais te vinden is. Je hebt ons weer hele mooie foto's laten zien! Ik kijk al uit naar het vervolg, Helena!

Liefs, Ingrid

It's me zei

Mooie foto's weer hoor....tijdje geleden...leuk dat he erweer bent ...geniet van een heerlijke zomer liefs Ria x

Room Seventeen zei

Er zijn leuke plekjes te vinden bij onze Oosterburen. Laatst een rondje Tecklenburg en Münster gedaan, zeer de moeite waard.
Mooie foto's heb je gemaakt!

Pauline Kick, Logement it Foarhûs zei

wat zijn het weer sfeervolle mooie foto's. inderdaad dichtbij huis, maar o zo mooi. Leuk om even met je mee te reizen.

Marion zei

Hoi Helena, wat een prachtige foto's weer, echt genieten.
Het is een tijd geleden dat ik wat van me heb laten horen, ik ben inmiddels actief op een nieuw blogadres waar ik nu ook veel over mijn aandoening schrijf. Ik zou het leuk vinden als je weer volger wordt van mijn blog. Hopelijk tot ziens op www.marionline.nl