vrijdag 6 november 2015
Teruggetrokken in mijn eigen wereld (family time), kwam een trouwe fan mij er aan herinneren dat ik al een aantal maanden niet had gepost: “Ik kom even aan de bel trekken in de hoop dat mijn poging zal slagen om je terug te halen”. Ze heeft helemaal gelijk, het is al te lang geleden. Ik heb niet veel inspiratie maar de schoonheid van de natuur is mij niet ontgaan. Wanneer de zon haar licht op het kleurenspel laat schijnen, besluiten we een boswandeling te maken. Blij verrast met de optrekkende mist, bevonden we ons in een prachtig decor die een mysterieuze sfeer ademde. Het was de juiste plek op het juiste moment, Lucky me!Om het gevoel nog meer te versterken sluit ik af met het prachtige nummer: Mooi  van Marco Borsato

Veel liefs 
&
heb een heel fijn weekend allemaal!15 opmerkingen:

Verie - Vestywo zei

Prachtig, dit zijn de mooiste foto`s! :)

Lieve-Groetjes,
Verie

Anoniem zei

Net op tijd ontwaakt uit je 'zomerslaap'...
De herfst zorgt zelf voor inspiratie, want wat is het mooi nu. Deze kadootjes van moeder natuur weet jij op een prachtige manier vast te leggen. Gelukkig mogen wij daarvan meegenieten...Een lust voor het oog!
Liefs, Peetje

Home and Lifestyle zei

Daar heeft die trouwe fan heel goed aan gedaan, want jouw posten zijn elke keer weer genieten. Wat heb je de herfst prachtig vastgelegd! Ik neem mij ook telkens voor om naar het bos te gaan, maar het komt er steeds maar niet van.

Fijn weekend Helena! Liefs, Ingrid

lia zei

Fijn dat die fan jou benaderd heeft. Zat gisteren toevallig ook eens te kijken waar iedereen toch is. En wat een prachtige foto's. Toen het van dat mooie weer was moest ik steeds werken of was er iets. En als ik vrij was regende het iets, of was het heel triest.
Blij dat je er weer bent.

Ger zei

Ben door omstandigheden de afgelopen maanden er ook niet aan toe gekomen om regelmatig blogposten te plaatsen en dat komt niet doordat ik me afsluit in mijn eigen wereldje of dat het me aan inspiratie ontbreekt.
Wel nam ik de tijd om regelmatig op de blogs te lezen die ik volg en die mij volgen en liet daar meestal wel reactie achter.
Ben blij dat ik weer een bericht lees van jou,Helena...........want het kwam er voor mij ook nog niet van om zo'n heerlijke herfstboswandeling te maken en daarom is het met zulke prachtige foto's extra genieten voor mij.

Dankjewel voor het delen en ik wens je een mooi weekeind!!

Liefs,Ger

Anoniem zei

Wat een schitterende foto's, Helena!
Wat een prachtige vastlegging van de herfst!
Blij dat de fan je wakker maakte.
Ik was er vanuit gegaan dat je gestopt was. Gelukkig niet.
Ik wens je een heel mooie weekwisseling!

Liefs, Gerry

Anita zei

Hi lieverd, jij bent al net zo "afwezig" als ik ;-))
Wat grappig, ik lees nu je post en had gisteren een foto op Pinterest gepind in mijn album HERFST zie ik later jou naam erop staan en nu hier verschijnen. Wow jij hebt dit seizoen wel HEEL erg mooi weten te "vangen". Ik hoop dat het goed met je / jullie gaat!
Een warme knuffel en lieve groet, ook aan je mannen XXX

Judith zei

geweldig mooie foto's!

Madelief zei

Prachtige verstilde beelden Helena!

Fijne week!

Madelief

van alles wat in huis en tuin. zei

Oh wat fijn dat je er weer bent! Zulke foto's wil je toch niet missen! Ik hoop dat je weer inspiratie kunt vinden in de komende tijd: dan kunnen wij weer genieten.

groet Trijnie

Onder de rieten kap zei

Zo fijn dat je weer een blog hebt geplaatst, je foto's zijn altijd zo mooi!!
Liefs, Yvonne

Pauline Kick, Logement it Foarhûs zei

wat been prachtige en sfeervolle foto,s en dan het licht kunnen vangen. dat vind ik zo knap. Blij dat je deze post gepost hebt. Vind het altijd fantastisch om iets van een andere omgeving te zien.

Ingrid zei

Mooie post weer Helena met knappe foto's....geniet van de mooie komende dagen....liefs

Onder de rieten kap zei

Wat een prachtige foto's!
Ik wens jou een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2016 toe!
Ik hoop nog veel mooie blogposten van je te mogen zien,
Liefs, Yvonne

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

Hallo wil je bij deze een gelukkig nieuwjaar wensen, wat aan het rondkijken in blogland jammer genoeg is het me nog steeds niet gelukt om een blog te zetten ... De rust in huis is nog niet optimaal, de privéomstandigheden en de drukte van de feestdagen en al de kleinkinderen vergen zoveel energie dat het gewoon niet lukt ... hoop snel weer een blog te maken als ik weer wat meer rust kan vinden ... tot dan geniet ik van jullie mooie foto's en verhalen ... wens jullie een gezond en mooi 2016 ... Lieve groet Rosita